23 Şubat 2015 Pazartesi

Oscar'da kim neler giymiş / OSCAR who wore what

 Herkese merhaba :) / Hello Everyone :)
Dün yapılan oscar ödül töreninde bayanlar yine şıklıklarını yarıştırmışlar ve bir okadar makyajları ve saçlarını sade tutmuşlar . / Oscar awards ceremony held yesterday in the women's race at the left again and they kept simple elegance of a shake up and hair.


 Jennifer lopez; Büyüleyici elbisesi makyajının tonları elbisesine uygun ve çok hafif yapılmış. / Accordance with tons of fascinating dress-up clothes and made very light.



Rosamund Pike ; Elbisesinin rengine aşık olunur. Onunda makyajı sade yapılmış abartıdan uzak. / Is to love the color of the dress. Her makeup is made plain away from exaggeration.




 Actress Naomi Watts; Gri ve siyah rengi seçmiş vişne rengi rujuyla tamamlamış şıklığını.
 /Grey and elegance completed with black cherry color lipstick color chosen.


 Rita Ora; Siyah elbiseli güzel çok güzel olmuş saçıyla makyajıyla. /Black dress with beautiful make-up was very nice hair.

 Nicole Kidman; Altın rangi elbisesi ve kırmızı kemeri biraz ilgi çekici olmuş./Gold range of dress and red belt was a bit interesting.





Reese Witherspoon ; Siyah ve beyaz asaleti nude rujuyla tamamlamış. / Completed with a black and white nude lipstick nobility.



Emma Stone; Kızıl saçlı güzel elbisesiyle uyum içinde. /Redhead in harmony with the beautiful dress.

  Lady Gaga; Beyaz elbisesini kırmızı eldivenleri ruju ve saçındaki aksesuarla tamamlamış. /White dress in lipstick red gloves completed with accessories and hair.


Jennifer Aniston; Ten rengi elbisesi üzerindeki taşlar ışıl ışıl onun ışıltısına ışıltı katmış. / The stones on the skin color of her dress flaring has added sparkle sparkle.


 Keira Knightley;  Çiçekli romantik elbisesi çok yakışmış./Romantic floral dress looks great.

 Cate Blanchett; Simsiyah düz albisesi mavi aksesuarı ile bir bütün olmuş./ All had jet black with a blue accessory flat Albis


 Jessica Chastain; Gece mavisi elbisesiyle büyüleyici eyeliner ve nude ruju ne kadar sade. /Charming eyeliner and nude lipstick with midnight blue dress how simple.

  Zoe Saldana; Nerdeyse makyaj yapılmamış elbisesinin rengi tenine çok yakışmış.
  / The color of the dress fits very nearly made up the skin.

Scarlett Johansson; Yeşil elbisesine bayıldım aksesuarlarıyla tamamlamış onlarıda yeşil seçmiş saçı pek ilgi çekici. / I love the green dress them have completed their chosen green hair accessories very interesting.

Siz hangi ünlünün elbisesini giymek isterdiniz ve hangisi olurdunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder