13 Şubat 2016 Cumartesi

Sevgiler günü için hediye | Kendin yap 2016 / Nail Art | DIY Valentine's Day gift

Herkese yeniden merhaba ;
Sevgililer günü için evde kendiniz el emeğinizle sevdiğinize hediye yapabilirsiniz. Çok para harcamanıza gerek yok. Elinizde olan malzemelerle ve sevginizle en güzel hediyeyi hazırlayın. Benim aklıma gelen ve ilham aldığım bir kaç sürpriz ve nail art çalışmasını sizlerle paylaşacağım. Şimdi resimlerle yaptığım detaylara geçelim :) Geç kaldım ama sizde hemen yapabilirsiniz bence. Hatta yarın sabah bile halledebilirsiniz.Önemli olan sevgi ile bişeyler hazırlamanız.
Hello again everyone;
Valentine's gift you can own hands to finger like home for the day. No need to spend too much money. Prepare the most beautiful gift to your love and material at your disposal. I take inspiration from my mind and I'll share with you a few surprises and nail art work. Now I've done with the pictures details :)

Hazır gofreti kırmızı kağıt ile kaplayıp üzerine kalpler yapıştırdım. İşte size aşk çikolatası :) . 
Ready pasted on the wafer by covering it with red paper hearts. Here you love chocolate :).

Çikolatadan devam edersek folyo veya yağlı bir kağıdın üzerine benmari şeklinde eritmiş olduğunuz çikolatayı kalp şeklinde baş harfleriniz olabilir size kalmış üzerine o şekilde koyup donmasını beklerseniz şekilli çikolatalarınız hazır.

Continuing the Chocolate and greasy film on a sheet of paper in the form of a double boiler, melt the chocolate that you can put your initials in a heart-shaped If you wait on the freezing-shaped chocolates are available to you that way.

 Kalın bir kağıdın üzerne resimde gördüğünüz gibi yazılarını yazdım. Daha sonra beyaz mum boya olur,pastel boya veya mum da olabilir. Kalplerin üzerini iyice onunla boyuyorum. 
 I wrote the article as you can see in the picture on a thick paper. Then it becomes white crayon, crayons or wax may be. I paint with it over the hearts of the well.
  
Daha sonra üzerini oje ile kapladım. Then I covered over with nail polish.


 Kuruduktan sonra hazır. :) sevgiliniz kazısın bakalım ne çıkıcak :) 
After drying ready. :) Let's see what you wrote your lover will be :)

 Benim önerilerim bunlardan ibaret umarım beğenirsiniz. Daha var yapılacak bir sürü şey aslında ama fazla abartmayalım. 364 gün daha var. 
 I hope you enjoy my proposals consist of them. I exaggerate, but actually a lot more to do more. There is 364 days.

Kendiniz içinde nail art'ım var.
 I've got yourself in nail art.
 

Kendinize iyi bakın.Görüşürüz. :) Abone olmayı unutmayın bloğuma. Arkadaşlar kısmından bekliyorum :)
Take care of yourself. Ll see. :) Do not forget to subscribe to my blog. I expect some of his friends :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder