14 Şubat 2015 Cumartesi

Kilolar gitsin gelsin sağlık;)


Bir çoğunuz biliyorsunuzdur belki bu bilgileri ama bende biraz araştırdım ve paylaşmak istedim bazen bilgileri tazelemek gerekiyor.Belirtmeliyim ki herhangi rahatsızlığınız varsa ve size yaramıyorsa ona dikkat ederek tüketin.Biraz ara verdim yazmaya ama artık her gün yazıcam. O zaman  gelelim tok tutan tüyolara;

Tarçın; Kan şekerimizi düzenler tokluk hissi vermektedir tabi taçını direk alıp yiyemeyiz tarçını yeme tüyosuna gelirsek  bir ayvanın yarısına biraz tarçın döküp yersek ohh birkaç saat tokuz bitki çaylarınıza ekleyebilirsiniz.yeşil elmanın üzerine koyabilirsiniz.






Maydanoz;Antioksidan özelliği vücudumuzdaki şişkinliği ödemi atmamıza yardımcı olur.Bir çok şekilde tüketebilirsiniz sabahları limonla,salatanızda,çorbalarınızda,saplarını kaynatarak çayını içebilirsiniz.




Yeşil çay;Ben kendisini çok severim gün içinde bir kaç bardak tüketilirse bence en fazla 2 bardak diyelim. Zayıflamamıza yardımcı olur metabolizmanızı hızlandırır.Güzellik için tüyomda yüzümüzü yıkayabilir biraz bekletebilirsiniz pamuğa dökük 2-3 dk da gözünüzde bekletirseniz yorgun görüntü hafiflemiş olacak.Görüşürüzz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder