9 Kasım 2015 Pazartesi

Damask Desenler Modası 2015 / Damask Patterns Style 2015

Herkese yeniden merhaba
Bu yazım yeni moda trendleri damask üzerine olacak. Öncelikle damask nedir? sorusuna cevap verelim.Damask ingilizce bir kelimedir. Kakama sanatı ile yapılan süslemelere verilen isim bir kaç anlamı daha var şam işi, şam gülü olarak ta adlandırılabilir. 
 Hello again everyone
In this article it will be on damask new fashion trends.
First, what is damask? Let's answer the question.Damask is an English word.Inlaid ornaments made by the art name given to a few more meaning damask, can be referred to as damask roses.
Modacılar bu sene bu kumaşı çok kullanmaktalar.Sizlerde bir çok mağzada görmüşsünüzdür. Kombin olarak alt-üst paçaların her ikiside damask desen seçilebilir.Ama dikkatli olunması gerekir çok karışık desenler.Kötü duruma düşmek istemez kimse. Tek parçada kullanmayı tercih ederim ben. 
Designers this year they use this very fabric.You've seen a lot in store.As the lower and upper parts of the boiler can be selected both in the damask pattern.But care must be taken very intricate patterns.Nobody wants to fall into poor condition.

I prefer to use a single part.
Damask desen her zaman benim beğendiğim desenler arasında yerini almıştır. Geçtiğimiz seneler içinde bu tarz desenlar vardı tabiki ama özellikle bu sene çok revaçta oldu. 
Damask pattern has taken place between me always my favorite patterns.Subject to this kind of patterns that we had but it was very popular this year, especially over the past year.
Sizlerin bu trend ile yorumlarınız merak ediyorum. Görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim. Nasıl kombinlemeyi tercih edersiniz? Tek elbise olarak mı? Tek paça mı? yada Alt - üst takım olarak mı? 
Sizleri araştırdığım ve beğendiğim görseller ile baş başa bırakıyorum.
I wonder if you have any comments of this trend. I would be glad if you write your opinion in the comments.How do you choose should combine it?Is the only dress?Does the single leg?or lower - Is the top team?I search for you, and I leave you with my favorite images.






Not: Resimlerin hepsi alıntıdır. Note: All the Image is quoted.
Bakımlı kalın :) Görüşürüz. :) Bye groomed thick.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder