28 Nisan 2015 Salı

Oje incelemelerim 2 / My nail polish review 2


Herkese merhaba :)
 Hello everyone :)



Oje inncelemelerim serisinin devamı olarak bugün 2 ojemin daha inceleme yazısını sizinle paylaşıyorum. / 2 As a continuation of today's nail polish nail polish series I share with you my views more reviews.

Pastel 123 numaralı oje içerisinde hafif sarımsı yeşilimsi yansımaları var. Hologram etkisi var ama fotoğrafta malesef görünmüyor.Hafif belli belirsiz ışıltıları var. / has a slightly yellowish greenish reflections in pastel no:123 nail polish. Holograms have an impact but unfortunately görünmüyor.hafif photographs are vague glow.



Bu resimde birazcık ışıltıları belli oluyor gibi 
zaten belli belirsiz dediğim gibi.Güzel bir oje yapısı başarılı iki kat sürünce yeterli oluyor.  Kuruması normal.Ben bu tarz hologramlı ojeleri fazla kullanmazdım ama bu renk hoşuma gitmişti aldım iyiki de almışım :) çok uzattım almak isteyen olursa tavsiye ederim güle güle kullanın şimdiden memnun kalıcaksınız. /As this picture is already obvious that a little glow I also vaguely gibi.güzel two coats of varnish structure is successful enough. I would not use this kind of hologram normal.b dry nail polish color I like it much, but you kalıcaks gone that I got better :) I also get a lot of use goodbye that I would recommend if I want to extend already satisfied.
Gelelim bu güzelliğe Flormar GS06 Havana  sürdüğünüz anda parıltılı görünüyor ama kuruduktan sonra matlaşıyor./ Let us take you at this beauty Flormar GS06 Havana looks glittering but matlaşıy after drying matt. Kötü bir yanı var yalnız ikinci katı sürdükten sonra biraz zor kuruyor iz oluyor hemen bir yere dokundurunca o yüzden oje kurutucu gerekiyor yada biraz daha zaman :)  /
The trail is a little hard to have a bad side establishes dokundurun after driving alone on the second floor of a place now he needs a little more time to polish dryer or so :)                                                Yinede seviyorum bu ojeyi rengi duruşu harika eksi yanlarını göz önüne alarak alırsanız memnun kalırsınız gerçekten duruşu çok güzel ojenin.I love you again if you get satisfied with this nail polish color negative side, taking into account the positions of great nail polish really very nice stance.



Bakımlı kalın :) görüşürüz./ :) See you stay well-groomed.


2 yorum:

  1. Mavi oje çok güzel duruyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet mavi ojeyi pek sevmem aslında koyu olucak olursa ama bu oje ayrı :)

      Sil